BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

Onze visie
Erik_en Jan_aan_het_werk_BK_bveiliging
Een optimale beveiliging draait om de juiste combinatie van maatregelen. Maatregelen die discreet werken. Dat laat je niet aan de eerste de beste over. Maatregelen dienen dienen afgestemd te zijn op de situatie. BK Beveiliging biedt een deskundig advies over alle aspecten van uw beveiliging.

Persoonlijk
Bij BK Beveiliging vinden wij het heel belangrijk dat u zich veilig voelt. Daarom doen wij er alles aan om u optimaal van dienst te zijn. ‚Standaard’ bestaat niet in onze opvattingen; iedere klant is verschillend en iedere beveiligingsbehoefte is weer anders. Daarom leveren wij maatwerk.

Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij altijd snel reageren op een vraag of een melding. Iedere klant heeft een eigen contactpersoon. Deze persoon is altijd bereikbaar voor onze klanten.

Opleidingen
Onze medewerkers beschikken over de juiste opleidingen en scholing. BK Beveiliging werkt uitsluitend met medewerkers die gescreend zijn en beschikken over een door de korpschef van de politie afgegeven verklaring van betrouwbaarheid. En wij gaan nog een stapje verder. Onze medewerkers blijven voortdurend geschoold worden. Zo serieus nemen wij onze medewerkers, maar ook onze klanten.

En dat geeft een veilig gevoel.

BK Beveiliging, uw partner in zekerheid.


Ons ND nummer is
2608 | BK Beveiliging Emmen