BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

Bewezen staat van dienst
eerste foto
BK Beveiliging is een bedrijf met al vele jaren ervaring in de beveiligingsbranche. Al meer dan 15 jaar staan wij klaar voor onze opdrachtgevers.

BK beveiliging is opgericht door Gerard Bos afkomstig uit Emmen. Werkzaam als beveiliger en als leidinggevende in de beveiligingsbranche kwam hij tot het inzicht dat het beter kon. Meer aandacht voor de psychologische kant van het vak.
‚Elk probleem dat niet met praten kan worden opgelost is een verloren probleem’, en die filosofie brachten we in de praktijk.

Wij zijn trots op onze medewerkers. Daar besteden we ook veel aandacht aan. Daarom investeren wij bijvoorbeeld veel in scholing van onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat ze op een rustige en prettige manier hun werk kunnen doen. Problemen kunnen oplossen met diplomatie. Goede beveiliging is dat wat niet opvalt.

BK Beveiliging verzorgt bij voorbeeld ook uw vergunning ten behoeve van een calamiteitenplan. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd, gescreend bij Justitie en in het bezit van diploma's EHBO of BHV. Wij zijn tevens een ECABO erkend én geregistreerd leerbedrijf.

Wij werken intensief samen met andere professionals in ons vakgebied. Zoals bijvoorbeeld met
Forty4 Security; een bedrijf dat tot de top van Nederland gerekend mag worden. Wij zijn er trots op om met een dergelijk bedrijf te mogen samenwerken.

Niet voor niets is het motto van ons bedrijf: "Beveiligen is mensenwerk". Dat zeggen we met een reden. Goede beveiligers zijn niet alleen professionals die over de veiligheid van u en uw eigendommen waken; ze zijn ook nog een keer het visitekaartje van zowel uw als ons bedrijf.

Beveiligen is mensenwerk.Gerard Bos