BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

10 redenen om te werken bij BK Beveiliging


Elke klus is een nieuwe uitdaging. Het is een enorm verschil of je als surveillant aan het surveilleren bent op en rondom een groot bedrijventerrein, als beveiligingsbeambte een terrein bewaakt bij een chemische fabriek of in een ziekenhuis in de ontvangsthal staat. Dat is de uitdaging die wij samen met jou aangaan. Jij bent immers de vakman met verstand van zaken. Wij hebben jou kennis nodig.

Niet iedere beveiliger is hetzelfde. De een wil graag als winkelbeveiliger werken. De ander ziet een uitdaging om grote evenementen soepel te laten verlopen. Wij bieden je de mogelijkheden om je eigen talenten te ontwikkelen. Dat is de investering die wij in jou willen doen.
Investeer ook in ons en solliciteer vandaag nog!
Bk beveiliging vindt haar personeel belangrijk. Jij bent ons kapitaal en niet de ‚zoveelste’ beveiliger. Daarom krijg je bij ons een uitstekend salaris en een flexibele werkomgeving. Alles is binnen redelijke grenzen bij ons bespreekbaar. Wij zijn graag bereid om met jou mee te denken. Jij ook met ons? Solliciteer vandaag nog!

Niets is zo saai als elke dag hetzelfde te doen. Daarom hebben wij veel verschillende soorten klussen die ervoor zorgen dat je werk afwisselend en uitdagend is. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, maar ook winkelbeveiliging of portiersdiensten. Specialisatie vraagt om extra kennis en vaardigheden. Dat maakt voor jou het werk tegelijk boeiender en afwisselender. Alles is mogelijk in overleg met ons. Wil jij ook een afwisselende baan. Solliciteer vandaag nog!

BK biedt je graag de mogelijkheden om je horizonten te verbreden. We kunnen als ECABO opleidingsinstituut een veelvoud van opleidingen aanbieden. Jij bent immers belangrijk voor ons. Wil jij je verdiepen in bijvoorbeeld persoonsbeveiliging? Dat kan! Door opleidingen en trainingen leer je omgaan met de verantwoordelijkheden, kennis en risico´s die je in een bepaald segment nodig hebt. En dat alles in ons eigen opleidingscentrum!

Interesse?

Solliciteer vandaag nog!


Alles is erop gericht om jou zo prettig mogelijk je werk te laten doen. Dat vraagt om een investering van onze kant. Wij zorgen ervoor dat je optimaal uitgerust naar je opdracht gaat. Alles wat je nodig hebt krijg je van ons om je werk zo goed mogelijk te doen. Ook voor bijzondere opdrachten regelen wij al het materiaal. Zo kan jij je bezig houden met wat je graag doet: vakwerk afleveren!

Graag zouden we met jou je mogelijkheden willen
bespreken!

Werk je bij voorkeur fulltime of wil je liever parttime aan de slag? Werk je liever in het weekend, of toch door-de-weeks? Bij ons is veel mogelijk. In overleg met jou kunnen we vaak aan je wensen voldoen. Maar.... soms moeten we aan je vragen om te overwegen om op uren te werken die je misschien niet zo goed uitkomt. Ook dat hoort bij het werken in een dynamische organisatie. Bij ons begint het altijd met:” kun je...”. Aan jou om het met ja te beantwoorden. Solliciteer vandaag nog!


Wij werken centraal vanuit ons hoofdkantoor in Zandpol. Op deze manier ben je verzekerd kan korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak en aandacht.Wij kennen als onze medewerkers persoonlijk - stuk voor stuk. Zo garanderen wij dat er een optimale samenwerking is. Zijn er toch problemen? Dan kan je direct bij de directie terecht. Graag willen wij met jou kennis maken. Solliciteer daarom vandaag nog!Als toonaangevend beveiligingsbedrijf hebben wij volop mogelijkheden om je te laten doorgroeien. Je kan jezelf ontwikkelen tot beveiligingsspecialist. Daarnaast kun je ook doorgroeien naar een functie als (operationeel) leidinggevende of wellicht naar een functie bij BK Beveiliging op kantoor. Wij onderzoeken graag met jou de mogelijkheden voor een succesvolle carrière bij BK Beveiliging. Solliciteer daarom vandaag nog!

Wij geloven sterk in dat de kennis op de werkvloer aanwezig is. Jij bent de vakman ( of vrouw). We geloven in onze medewerkers. En daarom overleggen we veel met je. Jij bepaalt mede hoe een klus uitgevoerd wordt. Daarin nemen we jou serieus. Jij beseft dat jij een belangrijke rol vervult. Jij bent aanwezig bij onze klanten. En daarom geven we je veel verantwoordelijkheid. Aan jou de uitdaging om dat aan te nemen. Solliciteer!

Er zijn al voldoende beveiligingsbedrijven waar je een ‚nummer’ bent. Wij vinden de menselijke maat belangrijk. ! Een prettige en collegiale werksfeer vinden wij belangrijk. Jij bent immers ons visitekaartje bij onze klanten. En dat doe je samen met je collega’s. We doen daarom veel om ervoor te zorgen dat er ook een prettige samenwerking tussen de collega’s onderling aanwezig is. En mocht je een keer ergens mee zitten: bij ons zit je direct aan tafel bij je leidinggevenden die direct de problemen oplossen. Geen gezeur, geen gezever. Wij doen er alles aan om jou een zo goed mogelijke werkplek aan te bieden, Jij maakt het verschil!

Wordt lid van ons team, en
solliciteer vandaag nog!