BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid


Functie Beveiligingsbeambte M/V
Profielomschrijving


In de beveiliging werken is een baan hebben met veel vrijheid, daarom zoeken wij mensen die zelfstandig kunnen werken. De integere persoon die wij zoeken beschikt over een serviceverlenende instelling en werkt vanuit de gedachte dat hij/zij een gastheer/vrouw is. Bij voorkeur heb je ervaring in de beveiliging.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en je handelt vanuit het besef dat je beter iets met praten kan oplossen. Je straalt rust en vertrouwen uit en je kan op een diplomatieke wijze met mensen omgaan. Daarnaast ben je stressbestendig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Snel en adequaat kunnen reageren en handelen zijn twee sleutelbegrippen bij ons. Je bent collegiaal ingesteld en je kan goed in een team werken. Je doet je werk nauwgezet en met enthousiasme.

Je bent van onbesproken gedrag en je hebt een flexibele instelling. Je bent uiteraard bereid om óók in de avond - en nachtelijke uren te werken. Uiteraard horen hier ook de weekenden en de feestdagen bij.

Het is een pré dat je over een rijbewijs beschikt. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een rijbewijs dan ben je bereid om deze te halen. Eventueel kunnen wij je daarin ondersteunen. Reizen van en naar de opdrachtgever moet voor jou geen probleem zijn.

In de beveiliging wordt er veel met rapportages gewerkt, daarom is het van belang dat je uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal van een acceptabel niveau is.

Algemene vooropleiding:

MAVO- of VMBO-niveau of een daaraan een gelijkgestelde opleiding, of werkervaring op middelbaar niveau.


Opleidingsniveau:

  • Je bent in het bezit van het diploma Algemeen Beveiligingsmedewerker c.q. diploma Beveiliger niveau 2.

  • Je hebt een VCA-, Vol-, EHBO-, BHV- of AED - diploma(s) of je bent bereid om deze te halen.