BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid


IMG00028-20100928-1522
De snelle groei van ons klantenbestand heeft ervoor gezorgd dat BK vestiging een kantoor heeft geopend in Rosmalen. Op deze manier zijn wij in staat om onze klanten in Zuid-Nederland nog beter te bedienen. De leiding van kantoor Zuid is in handen van Egon van den Oord. Hij is bij BK Beveiliging in dienst getreden als clustermanager Zuid-Nederland.

Egon kan bogen op een flinke ervaring in de beveiligingsbranche. Egon heeft 10 jaar ervaring als beroepsmilitair en daarna heeft hij 8 jaar gewerkt in de beveiliging, waar hij is opgeklommen tot leidinggevende. Egon kent het werk van de ‚werkvloer’ tot aan de planningsborden, tot het bureau van de klant.

„Het unieke concept van BK Beveiliging sprak mij zeer aan. Daarom heb ik ook voor dit bedrijf gekozen. Professioneel geleidt, maar altijd beseffend dat beveiligen mensenwerk is. Dat is iets waar ik óók achter sta. Beveiligers zijn professionals die je moet koesteren. Dat heb ik bij mijn vorige werkgever gedaan, en dat ga ik zeer zeker ook bij BK Beveiliging doen”, aldus Egon van den Oord.

Egon wordt bijgestaan door zijn Maartje en uiteraard zijn collega-beveiligers. Inmiddels worden er de eerste opdrachten vervuld door Egon en zijn mensen.

U kunt Egon en zijn mannen (en vrouwen!) bereiken op het volgende adres:

BK Beveiliging Zuid
Brabanthoeven 31
5244 HG Rosmalen
Tel: 06 – 21 70 09 16
e-mail: egon@bkbeveiliging.nl

Uiteraard staan wij klaar en tot uw dienst!