BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

meldkamer © bk beveiliging
We beseffen het ons soms niet, maar vrijwel overal waar we tegenwoordig lopen, rijden of recreëren, hangen camera’s. Niet voor niets heeft de overheid gekozen om hier zwaar op in te zetten. Camera’s hebben een bewezen effectiviteit als het gaat om de registratie van daders, maar het werkt ook preventief.

Snelle groei
Dankzij een zich steeds sneller ontwikkelende techniek maakt de cameraobservatie een ware revolutie door. Waar vroeger ‚dure’ verbindingen aangelegd moesten worden is tegenwoordig alleen nog maar een permanente internetverbinding een vereiste. Via een beveiligd systeem kunnen wij op afstaand de camera’s vanuit onze meldkamer uw pand perfect in de gaten houden. 24 uur lang, en zeven dagen per week.

BK Beveiliging is gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en inregelen van een doelgericht camerasysteem. Voor beeldoverdracht binnen een gebouw via een intern netwerk maken wij gebruik van COAX-, glasvezelkabels of van TCP/IP adressen. Ok bieden wij u de mogelijkheid om zelf in het pand de beelden op te slaan en te bekijken.

Techniek
Niet alleen de techniek maakt een ware revolutie door. Ook de software heeft reuzensprongen gemaakt. Zo is er bijvoorbeeld software die in een menigte moeiteloos een persoon kan herkennen. Het systeem kan ‚getraind’ worden om uw personeelsleden te herkennen, wat weer onnodige alarmmeldingen voorkomt, en de onbekenden te identificeren als ‚niet-personeel’. Het systeem alarmeert in realtime op basis van regels die door de gebruiker kunnen worden gedefinieerd en detecteert dus zelf afwijkend of verdacht gedrag. En dat 24 uur per dag, waar voorheen 24 uur een medewerker nodig was om alles in de gaten te houden.

Om u een indruk te geven: klik op de volgende link

Mobiele beveilingscamera
Steeds vaker ontstaat de vraag naar een tijdelijke beveiligingsoplossing met behulp van camera's. Denk aan evenementen, leegstand van gebouwen of beveiliging van bouwplaatsen. BK Beveiliging levert hiervoor professionele apparatuur die via een mobiel netwerk (UMTS of HSDPA) in verbinding staat met een videomeldkamer of uw eigen PC of PDA.