BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

Klant van BK Chauffeursdienst © BK Beveiliging
Files en niet bekend zijn met een stad kunnen leiden tot vertraging. Het wordt steeds drukker en drukker in Nederland en autorijden vraagt steeds meer van de bestuurder. Na een lange dag werken is het moeilijk om die concentratie nog op te brengen. Maak van uw reistijd werktijd waarin u telefoontjes kunt plegen of documenten kunt doorlezen. En dat allemaal op de achterbank van een van onze luxe directiewagens.

  • De chauffeur betaalt zichzelf gemakkelijk terug doordat onze clientèle, de vaak vele reisuren nuttig kunnen besteden. Bovendien kunnen vergaderingen rustig worden voorbereid en voorkomt u stress door het drukke verkeer.
  • De achterbank verandert in een mobiel kantoor, terwijl een directiechauffeur van BK Beveiliging chauffeursdiensten ervoor zorgt dat u op het gewenste tijdstip op de plaats van bestemming aankomt. Kortom, reistijd wordt werktijd. Daarnaast geeft het ook de gewenste zakelijke uitstraling. U laat zien dat u uzelf en uw zakenpartners serieus neemt door met een directiechauffeur van BK Beveiliging te verschijnen.
  • Wat uw chauffeurswensen ook zijn, en of uw startlocatie nu in Nederland of in het buitenland is, onze chauffeurs kunnen op afroep, detachering en uitbesteding ingezet worden. BK Beveiliging chauffeursdiensten heeft de oplossing voor uw behoeften. Voor een directiechauffeur en/of  Beveiligingschauffeur van BK Beveiliging, is geen afstand te ver.
  • Overtuig uzelf en vraag nu een offerte aan.