BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

Algemene informatie
De brandwachten van BK Beveiliging hebben jarenlange ervaring en zijn dagelijks werkzaam op diverse evenementen, bouwprojecten en bij brandweerkorpsen in heel Nederland. De brandwachten zijn 24 uur per dag zowel preventief al repressief inzetbaar. Bijvoorbeeld:

  • In televisiestudio’s, theaters, beursgebouwen en tijdens evenementen.
  • Bij uitval of onderhoud aan brandmeldcentrales of sprinklerinstallaties.
  • Op last van de verzekering of brandweer in objecten als; ziekenhuizen, winkelcentra, scholen, kantoren, parkeergarages, musea etc.
  • Voor tijdelijke detachering bij (bedrijfs-) brandweerkorpsen.
  • Tijdens brandgevaarlijke werkzaamheden (VCA gediplomeerd).
  • Als veiligheidswachten in de bouw (VCA gediplomeerd).
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden.


BK Beveiliging heeft medewerkers beschikbaar vanaf de rang manschap t/m brandmeester eventueel aangevuld met verschillende specialisme.

Kortom altijd de juiste mensen op de juiste plaats!

Referenties
Onze medewerkers hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de brandweersector, de media- en evenementenbranche, en bij diverse bedrijven, instellingen en overheden. Voor een compleet beeld van onze organisatie en haar mogelijkheden verzoeken wij u contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek over de brandveiligheid bij uw organisatie.
Branweerman van Bk Beveiliging
Brandwachten voor televisie-, filmstudio's en het theater
Dagelijks zijn onze brandwachten preventief aanwezig om toezicht te houden op de brandveiligheid op locaties waar veel mensen samenkomen. Dit zijn onder andere theaters, beursgebouwen, televisiestudio's en evenementenlocaties (zowel binnen als buiten). Deze brandwachten zijn in het bezit van het Rijksdiploma hoofdbrandwacht, met de module controlefunctionaris brandpreventie. Al onze medewerkers zijn actief in de uitrukdienst bij verschillende brandweerkorpsen. Daardoor zijn zij geoefend en ervaren in hulpverlening en het bestrijden van brand.

De brandwachten zijn naast preventief (voorkomen van brand en ongevallen) ook repressief aanwezig. Bij calamiteiten zal de brandwacht direct vakkundig ingrijpen. Indien nodig starten met de ontruiming van de locatie, externe hulpdiensten alarmeren, en trachten om de calamiteit zelf te bestrijden. Ook zal de brandwacht de EHBO op de locatie verzorgen.

Brandwachten op Festivals en Evenementen
Onze brandwachten zijn aanwezig op zeer veel Festivals en Evenementen (zowel binnen als buiten) om toezicht te houden op de brandveiligheid. Deze brandwachten zijn in het bezit van het Rijksdiploma hoofdbrandwacht en het certificaat controlefunctionaris brandpreventie. De brandwachten zijn preventief (voorkomen van brand en ongevallen) ook repressief aanwezig. De brandwachten zullen bij calamiteiten direct vakkundig ingrijpen.

Verhuur van brandwachten voor uw organisatie
Op last van de brandweer of verzekeringsmaatschappij, of bij storing of onderhoud van brandmeldcentrales en/of sprinklerinstallaties, kan het voorkomen dat u tijdelijk brandwachten moet inzetten voor het lopen van controlerondes, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, op scholen, in theaters, winkelcentra, kantoorpanden en alle andere bouwwerken. Wij hebben ruime ervaring in het lopen van "wacht en bewakingsronden" U kunt onze brandwachten 24 uur per dag, 7 dagen per week flexibel inzetten.

Industriële brandwacht met VCA
Ook kunt u deze brandwachten inzetten om toezicht te houden op (brand)gevaarlijke werkzaamheden als dakdekkerwerkzaamheden, lassen of slijpen. De kans op het ontstaan van brand wordt hiermee verkleind. Mocht er toch iets misgaan dan zal de brandwacht direct adequaat ingrijpen. De calamiteit trachten te bestrijden en benodigde hulpdiensten alarmeren. Deze brandwachten zijn uitgerust met eigen persoonlijke bescherming middelen. Ook kunt u deze brandwachten inzetten als veiligheidswacht of mangatwacht. De brandwachten zijn naast hun brandweerdiploma(s) ook in het bezit van het VCA diploma.
Verhuur van brandwachten voor uw organisatie
Op last van de brandweer of verzekeringsmaatschappij, of bij storing of onderhoud van brandmeldcentrales en/of sprinklerinstallaties, kan het voorkomen dat u tijdelijk brandwachten moet inzetten voor het lopen van controlerondes, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, op scholen, in theaters, winkelcentra, kantoorpanden of bouwwerken. Wij hebben ruime ervaring in het lopen van "wacht en bewakingsronden" U kunt onze brandwachten 24 uur per dag, 7 dagen per week flexibel inzetten.

Industriële brandwacht met VCA
Ook kunt u deze brandwachten inzetten om toezicht te houden op (brand)gevaarlijke werkzaamheden als dakdekkerwerkzaamheden, lassen of slijpen. De kans op het ontstaan van brand wordt hiermee verkleind. Mocht er toch iets misgaan dan zal de brandwacht direct adequaat ingrijpen. De calamiteit trachten te bestrijden en benodigde hulpdiensten alarmeren. Deze brandwachten zijn uitgerust met eigen persoonlijke bescherming middelen. Ook kunt u deze brandwachten inzetten als veiligheidswacht of mangatwacht. De brandwachten zijn naast hun brandweerdiploma(s) ook in het bezit van het VCA diploma.

Calamiteiten dienst
BK Beveiliging heeft in heel Nederland een goede samenwerking met een aantal andere detacheringsbureaus. Hierdoor zijn de brandwachten bij calamiteiten snel op weg. Wij trachten altijd binnen 4 uur een brandwacht ter plaatse te hebben. Dit geldt ook voor de inzet van een tankautospuit met een bezetting voor bijvoorbeeld nabluswerkzaamheden.
Er kunnen altijd momenten zijn dat u een tekort heeft aan vakkundig brandweer personeel. Dan is het goed om te weten dat u een beroep kunt doen op onze brandwachten of bevelvoerders. Bijvoorbeeld bij ziekte, vakanties of een andere reden van onderbezetting kunnen wij de repressieve dienst van uw brandweerkorps aanvullen met onze brandwachten en bevelvoerders. Al onze medewerkers zijn actief in de uitrukdienst bij verschillende brandweerkorpsen. Daardoor zijn zij geoefend en ervaren in het uitrukken voor brand of hulpverlening.

Een aantal van onze medewerkers hebben ook aanvullende modules voor:

Preventie op brandmeester of adjunct-hoofdbrandmeester niveau
Hoofdbrandwacht controlefunctionaris brandpreventie
Brandweerchauffeur / pompbediener
Duikassistent / chauffeur duikwagen
Medewerker ademlucht werkplaats
Verkenner gevaarlijke stoffen
Gaspakdrager
Instructeur

Uiteraard kunt u ons personeel ook inzetten voor de dagelijkse werkzaamheden in of rond de kazerne, bijvoorbeeld aan het uitvoeren van controle & onderhoud aan heb gebouw, de voertuigen en materialen.

Voor meer informatie over al onze diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Consultancy & Advies in brandveiligheid
Over brandveiligheid bestaat heel wat gemeentelijke en landelijke regelgeving. Om die normen, richtlijnen, regels en wetten allemaal bij te houden, te begrijpen en ook nog op de juiste manier toe te passen, is een goed advies vaak zeer gewenst. Onze afdeling consultancy & advies kan uw bedrijf of instelling adviseren op het gebied van brandveiligheid bij verbouw of nieuwbouwprojecten. Van bouwplan-toetsing tot en met de gebruiksvergunning.

Ook kunt u deze afdeling inschakelen voor het ontwikkelen van het bedrijfsnoodplan, ontruimingsplan, vluchtplattegronden, of het opstellen van een RI&E, Risico Inventarisatie & Evaluatie.

Oplossingsgericht advies over alles wat u moet weten over brandveiligheid in uw bedrijf. En advies op het gebied van Kwaliteit-, Arbo- en Milieuzorg bij o.a. bouwprojecten. Ook is het mogelijk om bij BK Beveiliging veiligheidsdeskundigen en veiligheidswachten in te huren welke toezien op naleving van de door de ARBO voorgeschreven verplichtingen.

BHV & opleidingen
De BHV organisatie heeft als taak te handelen bij brand of een onwel persoon tot de professionele hulpdiensten ter plaatse zijn. Onze BHV opleidingen worden gegeven en geëxamineerd volgens de richtlijnen van het NIBHV, Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening. Wij garanderen onze klanten hiermee dat de opleidingen voldoen aan de landelijke normen. De opleidingen kunnen zowel intern als extern worden gegeven. De volgende opleidingen worden in samenwerking met onze partners georganiseerd: BHV basis / herhaling opleiding, VCA opleiding, EHBO cursus, en crisismanagementteam.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie.
Behalve personeel verhuren wij ook diverse materialen en voertuigen. U kunt hierbij denken aan veiligheidsmiddelen, communicatie, brandblussers, brandweermaterialen en voertuigen, Medische apparatuur en ambulances. Alle onderstaande voertuigen worden uitsluitend verhuurd met onze eigen bezetting aan brandwachten en/of

Wij kunnen u de volgende materialen en voertuigen op aanvraag leveren:

• Traumatas (t.b.v. EHBO) inclusief een AED
• Verhuur Brandblussers (per stuk)
• Verhuur Motor Spuit Aanhanger
• Verhuur Fire & Rescue case
• Verhuur 4WD site carrier
• Verhuur Blusvoertuig
• Verhuur Ambulance
• Verhuur Motorboot
• Verhuur VC wagen
• Verhuur portofoons