BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

Bij ieder evenement behoren herkenbare Eerste Hulpverleners aanwezig te zijn voor het geval er iets gebeurd. U moet er niet aan denken dat er tijdens uw evenement iets gebeurd en er is geen hulpverlener aanwezig. BK Beveiliging beschikt over een jong, goed opgeleid en enthousiast team van EHBO medewerkers welke gespecialiseerd zijn in de hulpverlening bij evenementen, bedrijfsfeesten, festivals of andere activiteiten. Voor de organisatie is deze service en dienstverlening onmisbaar. Onze EHBO medewerkers gaan altijd op pad met een goed gevulde EHBO tas en op ieder evenement is er een AED aanwezig. Op de kleinere locaties kan de brandwacht de EHBO voor verzorgen. Dit bespaart u een hoop kosten omdat u geen aparte EHBO’ers hoeft in te huren. Dit noemen we ook wel Fire & Rescue.

Op grote evenementen worden onze EHBO’ers of brandwachten vaak ondersteund door onze verpleegkundigen welke in de eerste hulp post verblijven. Zie medische diensten.

Ons bedrijf beschikt over verpleegkundigen die professionele medische ondersteuning kunnen bieden bij TV- of filmopnamen, stunts en de grotere evenementen. Door de aanwezige kennis en ervaring, en het gebruik van medische apparatuur kunnen wij sneller en adequater optreden bij een calamiteit. Hierbij bieden wij u een zeer uitgebreide eerstehulpverlening aan, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Ambulance Diensten.


Wij verzorgen alle benodigde materialen, en hebben de mogelijkheid om op locatie een complete medische post in te richten. Ook kunnen wij indien gewenst een ambulance stand-by zetten. Al onze personeelsleden zijn duidelijk herkenbaar voor uw gasten en organisatie. Onze kwaliteit halen we uit hoog opgeleid en gespecialiseerd personeel.

In ons personeelsbestand hebben wij:
  • Trauma-artsen
  • Ambulanceverpleegkundigen
  • Intensive-care verpleegkundigen
  • Spoedeisende hulp verpleegkundigen
Voor de evenementen op of aan het water is deze service en dienstverlening onmisbaar. Bij de vele evenementen die op of aan het water worden georganiseerd is het van groot belang dat er snel en adequaat kan worden ingegrepen. Ons team kan bijvoorbeeld worden uitgerust met een snelle en opvallende motorboot waarmee zij op het water patrouilleren. Het is ook mogelijk om hier gecertificeerde rescue-duikers aan toe te voegen. Uiteraard zijn al onze hulpverleners opgeleid en ervaren in het redden van personen in het water.

Ondersteuning bij wateractiviteiten
Deze vorm van dienstverlening kan ook worden gebruikt voor veiligheid en assistentie bij televisie of filmopnamen. Bij het plaatsen van boeien, pontons en andere zaken op en rond het water. Of voor ondersteuning aan Security teams, politie, brandweer en de havendiensten. Zo zijn wij o.a. betrokken geweest bij de opening van de Hermitage in Amsterdam.

Voor meer informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte, kunt u contact opnemen met info@forty4.nl Of bel met 0299 - 402434