BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

man overhandigt sleutels © bk beveiliging
Keyholding is een vorm van dienstverlening waarbij u de sleutels in bewaring geeft bij BK Beveiliging. Zo blijft u gevrijwaard van misbruik, verlies of diefstal. Mocht het alarm buiten openingstijden afgaan, dan zorgen wij ervoor dat een mobiele surveillant een kijkje gaat nemen en zorgt ervoor dat bij bijvoorbeeld een loos alarm, het alarm weer afgezet wordt. Van de afhandeling van iedere alarmmelding wordt door de betrokken surveillant verslag gedaan via een zogenaamde alarmopvolgingsrapport. U heeft daar geen omkijken naar,u leest het in het rapport.

Maar nog veel belangrijker: u weet dat er een professional op afgaat. Iemand die weet hoe te handelen als er onraad dreigt. Want, wees eerlijk, zit u te wachten op een confrontatie met ongenode gasten?

Onder keyholding wordt ook verstaan: openings- en sluitingsbegeleiding. Het zijn juist die momenten die voor een gevaarlijk situatie kunnen leiden. Het komt regelmatig voor dat kwaadwillenden de ondernemer of zijn of haar personeel staan op te wachten in de hoop zo de dagomzet te bemachtigen. Dat is een ervaring die u zeker niet wilt opdoen. De aanwezigheid van een of meer beveiligers van BK Beveiliging stelt dan gerust, maar schrikt ook af. Zo weet u dat u in alle rust uw zaak kunt openen of sluiten. En desnoods rijden we met u naar huis.

Keyholding/Alarmopvolging door BK Beveiliging is in het algemeen zeven dagen per week van toepassing in de nachtelijke uren. In bepaalde gevallen behoort een uitbreiding van deze uren tot de mogelijkheden. In weekends en op feestdagen wordt 'Keyholding/Alarmopvolging' ook door ons overdag verzorgd.