BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

Gerard zijkant © BK Beveiliging
Wij leveren zowel portiers voor bedrijven alsook voor de horeca. Onze portiers staan bekend om hun klantgerichtheid en serviceverlening. Ook wanneer het moet, handelen wij met de overtuigen dat met praten veel opgelost kan worden. Dat maakt dat steeds meer bedrijven en horeca-instellingen de weg naar BK Beveiliging inmiddels gevonden hebben. Of het nu gaat om open, gedeeltelijk open of gesloten objecten; een goed uitgevoerde portiersdienst geeft de opdrachtgever rust en continuïteit.

Onze portiers zijn zodanig opgeleid dat zij geheel zelfstandig kunnen werken in vrijwel elke omgeving. Of het nu gaat om een discotheek of een verzamelgebouw of overheidsgebouw; onze mensen kunnen de opdracht aan. Onze succesformule is simpel:
,never change a winning team’. Ons team van portiers werkt al jaren in vrijwel dezelfde samenstelling waardoor de mensen volledig op elkaar ingespeeld zijn. Veel van onze portiers werken al jaren bij dezelfde klanten. U weet daarmee aan wie u uw bedrijf toevertrouwt.

Binnen de portiersdiensten zijn er duidelijke verschillen in het takenpakket, de uitvoering daarvan en de bijbehorende verantwoordelijkheden. Aan onze hotelportier zullen weer andere eisen worden gesteld dan aan zijn/haar collega bij een ander soort bedrijf of instelling. Nemen wij dan ook nog de verschillen tijdens dag, avond, nacht of weekenddiensten wordt de grote verscheidenheid binnen deze vorm van dienstverlening wel duidelijk. Inhoud, niveau, takenpakket en verantwoordelijkheden van deze functie mogen dan ook niet worden onderschat.

BK Beveiliging stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Wij letten sterk op de psychologische aspecten van onze (toekomstige) medewerkers. Praten is je eerste instrument. Onze portiers zien wij dan ook in eerste aanleg als gastheren. Zij zijn vaak het eerste wat uw klanten en bezoekers van uw bedrijf zien.
De portiersdienst is een uitdagende functie, waarin onze medewerkers hun werkzaamheden verrichten, als visitekaartje van uw bedrijf.