BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

Anton achter de balie © BK Beveiliging
Ziekenhuizen worden als organisaties steeds complexer. En dus worden de risico’s steeds diverser en complexer. Uit een onderzoek uit 2007, uitgevoerd door de NVZ en RTL nieuws bleek dat 96% van de ziekenhuizen doet meer aan beveiliging dan vijf jaar geleden. De uitkomsten gaven aan dat 94% van de ziekenhuizen
in de jaren erna verdergaande maatregelen wilden nemen om de beveiliging in hun instelling op te voeren zonder het open karakter aan te tasten.

De beveiliging van een ziekenhuis is inmiddels een zeer complexe taak geworden. Daarom schakelen steeds meer ziekenhuizen en zorginstellingen BK Beveiliging in om deze taak van hun over te nemen. Wij beseffen ons als geen andere dat werken in een ziekenhuis, werken in een omgeving betekent waar de beveiligers naadloos ingespeeld moeten kunnen zijn op de professionals van het ziekenhuis. Beveiliging moet er zijn werk doen, zonder dat het hinder oplevert. Beveiligers zullen zeer alert moeten zijn, vanwege het open karakter, maar moeten tegelijk gastheer kunnen zijn.

De beveiligers van BK Beveiliging zijn speciaal opgeleid voor dit soort werk. Maar wij gaan nog een stapje verder. Niet wij, maar u bepaalt wie er namens uw organisatie als beveiliger mag rondlopen. Zo heeft u een maximaal inzicht in wat er in uw ziekenhuis gebeurt.