BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

gerard praat in micro © BK Beveiliging
„Het is bekend dat inbrekers overlijdensadvertenties afstruinen, op zoek naar adressen om toe te slaan. In Hengelo wordt dit, volgens uitvaartorganisatie Yarden, de laatste tijd vaker gedaan. De inbraak gebeurt vaak ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart, of juist tijdens die plechtigheid omdat inbrekers zeker weten dat er dan niemand is.”

Zo maar eens stukje uit de krant van 17 april 2009. Inbrekers worden steeds creatiever, maar ook steeds respectlozer. In hun zucht naar ‚gemakkelijk geld’ worden steeds vaker de nabestaanden van een overledene ‚bezocht’. Mensen die al een verdriet te verwerken hebben en dan dit er ook nog eens overheen krijgen.

BK Beveiliging biedt u een oplossing. WIj zorgen ervoor dat uw huis tijden de uitvaart bewaakt is. En mocht er dan toch wat gebeuren; u kunt ervan op aan dat wij ervoor zorgen dat uw bezittingen daar blijven waar ze staan: in uw huis.

Kies voor een stukje veiligheid en niet voor mogelijk dubbel leed. Kies voor een uitvaart beveiliging van BK Beveiliging.