BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid

Bij grote evenementen is het zeer belangrijk dat de bezoekers gecontroleerd worden voordat zij het terrein betreden. Daar ontstaat een spanningsveld. Enerzijds willen de bezoekers graag en snel naar binnen, maar aan de andere kant is een optimale controle - en dus veiligheid - nu eenmaal iets wat tijd kost.

BK Beveiliging heeft jarenlange ervaring met toegangscontrole. Wij werken bijvoorbeeld voor diverse grote festivals, maar ook voor Betaald voetbalorgansaties.
Bij een toegangscontrole werken we in de regel in de bedrijfskleding van de klant, zoals bijvoorbeeld hier bij een betaalt voetbalorganisatie. De bezoekers krijgen daardoor te maken met een universele uitstraling. Zo ontstaat er duidelijkheid voor de bezoekers wat uiteindelijk de doorstroming bevordert.
BK Beveiliging heeft zowel mannelijke als vrouwelijke toegangscontroleurs. Zo voorkomen we dat vrouwen niet gefouilleerd kunnen worden. Wij zorgen dat er altijd voldoende vrouwelijke medewerkers aanwezig zijn. Ook zo garanderen we een goede doorstroming en een prettige eerste kennismaking met uw evenement.
Bij toegangscontroles kunnen er altijd onverwachte situaties ontstaan. Daarom is het belangrijk dat het personeel daar onmiddellijk van op de hoogte wordt gesteld. Zo blijven we elke uitdaging het hoofd bieden en wordt een optimale veiligheid gegarandeerd.
Als uw gasten zich vermaken blijven wij op onze post. Veiligheid is het beste gegarandeerd als onverwachte situaties zoveel mogelijk vermeden worden. Natuurlijk zijn wij ook fan van de artiesten over wiens veiligheid wij waken - en uiteraard ook van de bezoekers- maar het werk gaat bij ons ten alle tijde voor!