BK Beveiliging


Uw partner in zekerheid


Als er iets is waar BK Beveiliging in gespecialiseerd is, dan is het wel evenementenbeveiliging. Wij hebben vele jaren ervaring hierin. Niet alleen doen wij aan evenementenbeveiliging in Emmen of Drenthe, maar we werken door heel Nederland.

Het beveiligen van evenementen vraagt bijzonder aandacht. Er zijn duizend-en-een zaken waar aan gedacht dienen te worden. Een popconcert zoals bijvoorbeeld het mega-piratenfestival vraagt weer andere aandachtspunten dan bijvoorbeeld een meerdaags festijn zoals de zwarte cross. BK Beveiligingen heeft ervaring met het beveiligen van elk denkbare vorm van grootschalige vermaak. Kern is dat de beveiliging op de achtergrond aanwezig is bij bijvoorbeeld een popconcert, maar zichtbaar aanwezig is op openbare festijnen.

BK Beveiliging kan letterlijk alles regelen. Kennis, materieel, mensen, planning; u noemt het maar: wij kunnen het leveren. Ook de bijzondere benodigdheden zoals ambulances en verpleegkundigen kunnen wij zonder problemen leveren.

Voorop staat dat onze medewerkers gastheren zijn. Wij zijn tenslotte vaak het eerste wat uw bezoekers van uw grootschalig evenement zien. Al onze medewerkers hebben veelal jarenlange ervaring in deze bijzondere vorm van beveiligen. En met trots mogen we zeggen: we hebben 15 jaar ervaring in het beveiligen van evenementen. Zonder ook maar één geweldsincident. Dat maakt BK Beveiliging zo bijzonder. Ons gastheerschap.